Cumhurbaşkanı Erdoğan Kanada Başbakanı Carney ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da düzenlenen 36. NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamında Kanada Başbakanı Mark Carney’i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti. İkili görüşme, zirve çerçevesindeki diplomatik temaslar kapsamında basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Kanada Başbakanı Mark Carney arasındaki görüşme, NATO Zirvesi kapsamındaki ikili temaslar arasında yer aldı.

Erdoğan-Carney görüşmesi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yapıldı

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen kabulde, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran ile Cumhurbaşkanı Güvenlik ve Dış Politika Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç da hazır bulundu.

Görüşmeye Türkiye ve Kanada heyetlerinden üst düzey isimler de katılırken, zirve kapsamındaki diplomatik temaslar gün boyunca devam etti.