Gençlik ve Spor Bakanlığı 450 yurt personeli alacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB), gençlere yönelik hizmetlerin kalitesini artırmak amacıyla yeni bir personel alımına gidiyor. Bakan Osman Aşkın Bak, yurt müdürlüklerinde görev almak üzere 450 sözleşmeli yurt yönetim personelinin istihdam edileceğini açıkladı.
BAŞVURULAR KAPIDAN GERÇEKLEŞECEK
Başvurular, 8-12 Eylül 2025 tarihleri arasında “Kariyer Kapısı” üzerinden online olarak yapılacak. Adaylar sadece dijital ortamda başvuru yapabilecek ve sürecin sonunda başarılı olanlar sözleşmeli olarak göreve başlayacak.
GENÇLERE YÖNELİK HİZMETLER GÜÇLENİYOR
Bakan Bak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Yurtlarımızda öğrencilerimize daha kaliteli hizmet sunmak için personel sayımızı artırıyoruz” ifadelerini kullandı. Bu adımın, hem istihdamı destekleyeceği hem de gençlerin barınma hizmetlerinden daha verimli faydalanmasını sağlayacağı vurgulandı.


