İngiltere Maliye Bakanı Healey: İş dünyasıyla ilişkileri daha da güçlendirmek istiyoruz
İngiltere Maliye Bakanı John Healey, hükümetin iş dünyasıyla ilişkilerini daha da güçlendirmeyi hedeflediğini belirterek, işletmelere verilen destek konusunda kat edilmesi gereken daha çok yol olduğunu söyledi.
Healey, iş dünyasına yönelik desteklerin artırılmasına ilişkin değerlendirmesinde, hükümet ile özel sektör arasındaki iş birliğini derinleştirmek istediklerini ifade etti.
İş dünyasına verilen destek konusunda ilerleme sağlandığını ancak yapılması gereken daha çok iş bulunduğunu kaydeden Healey, işletmelerin karşı karşıya olduğu maliyet baskılarının hükümetin öncelikli gündem maddeleri arasında yer aldığını belirtti.
Healey, “Yaşam maliyeti kadar işletmelerin maliyetlerinden de endişe duyuyorum.” ifadelerini kullanarak, hükümetin hem hane halkı hem de şirketler üzerindeki maliyet baskılarını hafifletmeye odaklandığını söyledi.
