Kafelerde fiyat çılgınlığı! Çayın fiyatı 100 TL'yi geçti
İstanbul'un Şişli ilçesinde, sokak arasında bulunan bir kafede çayın 105 TL'ye satılması, vatandaşların tepkisini çekti. Garden Cafe isimli işletmede bir fincan çayın bu kadar yüksek bir fiyatla sunulması, restoran ve kafelerdeki fahiş fiyat tartışmalarını yeniden gündeme taşıdı. Sadece çay değil, menüdeki diğer ürünlerin fiyatları da dudak uçuklatıyor.

İstanbul'un Şişli ilçesinde, sokak arasında bulunan bir kafede çayın 105 TL'ye satılması, vatandaşların tepkisini çekti. Garden Cafe isimli işletmede bir fincan çayın bu kadar yüksek bir fiyatla sunulması, restoran ve kafelerdeki fahiş fiyat tartışmalarını yeniden gündeme taşıdı.
Sadece çay değil, menüdeki diğer ürünlerin fiyatları da dudak uçuklatıyor. Örneğin, bir tabak makarnanın 220 TL'den satışa sunulması, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Vatandaşlar, bu tür işletmelerin fiyat politikalarını "haksız kazanç" olarak nitelendirerek eleştirilerini dile getirdi.


