''AVRUPA'DA OLMAK TÜRKİYE'NİN TANITIMI İÇİN ÇOK ÖNEMLİ''

Bahçeşehir Üniversitesi Global Direktörü Enver Yücel, satın aldığı Britanya Basketbol Ligi takımlarından Plymouth Raiders ve projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Yücel, Bir Türk yatırımcı olarak Avrupa'da spor sahasında boy göstermek ve başarılı olmanın ülke tanıtımı için çok önemli olduğunu söyledi.
Plymouth Raiders'ın Avrupa kupalarında mücadele etmesi için çalıştıklarını aktaran Enver Yücel, "Türkiye'deki takımımız Bahçeşehir Koleji Avrupa'da oynuyor. İngiltere'deki takımımızın da Avrupa'da oynaması için çalışıyoruz. İngiltere'deki bir takım olarak Avrupa'da oynayabilirsek bu hem İngiltere için hem bizim için de Türkiye için de önemli olacak" diye konuştu.
Kadın sporlarına da yatırım yapmak istediklerini belirten Enver Yücel, "Kadınlarımızın kızlarımızın sporun içerisinde olmasını çok önemsiyoruz. Kadınla ilgili her branştan mutlaka amatör de olsa bir takımımız var. Kadın voleybolu ile ilgili kolejlerimizin takımları var ama bunu daha profesyonelce götürme arzusundayız" diye konuştu.


