İran Meclis Başkanı: Anlaşma uzadıkça fatura Amerikan vergi mükelleflerinin cebinden çıkacak
İran Meclis Başkanı Muhammed Bakır Kalibaf, 14 maddelik teklifte yer alan İran halkının haklarının kabul edilmesinden başka bir yol olmadığını söyledi.
Tasnim Haber Ajansı’na göre Kalibaf, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bunun dışındaki her yaklaşımın tamamen sonuçsuz kalacağını ve başarısızlığın ardından yeni başarısızlıklar getireceğini belirtti.
Kalibaf ayrıca gecikme uzadıkça faturanın Amerikan vergi mükelleflerinin cebinden çıkacağını savundu.
İranlı yetkili ayrı bir açıklamasında ise ülkenin Silahlı Kuvvetleri’nin herhangi bir saldırıya “ders verici” yanıt vermeye hazır olduğunu ifade ederek, “Her seçeneğe hazırız, şaşıracaklar” dedi.
Kalibaf, yanlış stratejiler ve yanlış kararların her zaman yanlış sonuçlar doğurduğunu, bunu artık tüm dünyanın gördüğünü söyledi.
