Haberler

İstanbul'da korkutan deprem... 2 balkon çöktü, bir kişi yaralandı

İstanbul'da korkutan deprem... 2 balkon çöktü, bir kişi yaralandı

Marmara Denizi'nde İstanbul'da da hissedilen 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Marmara Denizi'nde Tekirdağ Marmara Ereğlisi açıklarında İstanbul'da da hissedilen 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Saat 11.36'da meydana gelen depremin derinliği 18 km olarak ölçüldü.

İKİ BALKON ÇÖKTÜ, BİR KİŞİ YARALANDI

İstanbul Bahçelievler’de kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında daha önce tahliye edilen ve yıkım çalışmaları devam eden bir binadaki iki balkon deprem esnasında çöktü. Çökme esnasında balkondan kopan parçalar yoldan geçen vatandaşların üzerine düştü. Vatandaşlardan biri olay sırasında kaçarken balkonlardan kopan parçalar üzerine düştü. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve zabıta ekipleri sevk edildi. Hafif şekilde yaralanan kişi ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

“SÖNÜMLENEN ANA DEPREMİN ARTÇISI”

Prof. Dr. Ahmet Ercan, sosyal medya hesabından yaptığı değerlendirmede, yaşanan sarsıntıların olağan olduğunu belirterek “Bugün Silivri açıklarında M6,2’lik deprem odağının bu kez batıda, M.Ereğlisi yönünde M4,0 en küçük boyutta deprem oldu. Sönümlenen Ana depremin artçısı. Her şey olağan, kaçışmaya gerek yok.” dedi.

İlgili Haberler

En Çok Okunanlar