Sigorta sektörü ve iş dünyası KMTSO’da buluştu
Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO), 6 Şubat depremlerinin ikinci yıl dönümünde önemli bir panele ev sahipliği yaptı. "Kahramanmaraş Depreminin Yıl Dönümünde Sigortacılar ve İş Dünyası Buluşuyor" başlığıyla düzenlenen etkinlikte, sigorta sektörü temsilcileri ve iş dünyasının önde gelen isimleri bir araya geldi.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO), 6 Şubat depremlerinin ikinci yıl dönümünde önemli bir panele ev sahipliği yaptı. "Kahramanmaraş Depreminin Yıl Dönümünde Sigortacılar ve İş Dünyası Buluşuyor" başlığıyla düzenlenen etkinlikte, sigorta sektörü temsilcileri ve iş dünyasının önde gelen isimleri bir araya geldi. Panele Türkiye Sigorta Birliği, Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) Yönetim Kurulu ve sigorta sektörünün önde gelen temsilcileri katılım sağladı. Etkinlikte, sigorta sektöründeki güncel gelişmeler, karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.
Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) ev sahipliğinde, 6 Şubat depremlerinin ikinci yıl dönümü kapsamında “Kahramanmaraş Depreminin Yıl Dönümünde Sigortacılar ve İş Dünyası Buluşuyor” paneli düzenlendi. Türkiye Sigorta Birliği, DASK Yönetim Kurulu ve sigorta sektörünün önde gelen temsilcilerinin yer aldığı etkinlikte, sigorta sektöründeki güncel gelişmeler, karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı.


